İdari ve Mali İşler Müdürü

Mükerrem ALPAK

1984 yılında Tokat’ ta doğdu. Orta ve Lise öğrenimini Tokat’ ta tamamladı. 2006 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümünü bitirdi. 2007 yılında Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine atandı. 2010 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirdi.

2012 yılında Hastane ve Sağlık Yöneticiliği alanında yüksek lisans yaptı. Yatan Hasta Servisi, Faturalama, TİG, Satınalma ve Bütçe birimlerinde görev yaptı. 663 KHK ile birlikte 2012 – 2015 yıllar arası Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 22.01.2015 tarihinde İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak göreve başladı. 2018 yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimini bitirdi.  İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak göreve devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babası.