Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürlüğü

SEYHAN KESKİN 2.jpg

Seyhan KESKİN

1978 tarihinde Fatsa/Ordu’da doğdu. İlköğrenimini Kabataş/Ordu’da, ortaöğrenimini Aybastı/Ordu’da, lise öğrenimini 70.Yıl Sağlık Meslek Lisesi Ünye/Ordu’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi’nde Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümlerinde Ön lisans eğitimini tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde İşletme Bölümü Lisans eğitimini tamamladı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nde Acil ve Afet Yönetimi Bölümünü lisans eğitimini tamamladı. Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Sağlık Yönetimi Yüksek lisans eğitimini tamamladı. Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü Ön lisans programına devam etmektedir. 2003-2007 tarihleri arasında Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Cerrahi Kliniğinde hemşire olarak görev yapmıştır. 02.01.2012-03.04.2012 tarihleri arasında Güngören Sağlık Grup Başkanlığında Aile Hekimliği Denetim Birimi’nde çalışmıştır. 2012-2017 tarihleri arasında Bayrampaşa Devlet Hastanesinde Başhemşire Yardımcılığı ve Saha Koordinatör Hemşiresi olarak görev yapmıştır. 2017 tarihinden itibaren S.B.Ü İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki  çocuk annesidir.