Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürlüğü

Gülen KAVSA

Gülen Kavsa

1976 tarihinde Trabzon’da doğdu. 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ebelik Bölümünden mezun oldu. 1996-2007 yılları arasında Florance Nıghtıngale Avrupa Hastanesinde Kadın Doğum Hemşiresi ve Süpervizör Hemşire olarak görev yaptı.2007 yılında Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi’ne atandı. Kadın Doğum Hemşiresi, Doğum Ünitesinde Ebe, Çocuk Servisi Sorumlu Hemşiresi, Doğum Ünitesi Sorumlusu ve Sağlık bakım Hizmetleri Koordinatör Hemşiresi olarak aynı hastane bünyesinde görev yaptı. 2011 yılında On Dokuz Mayıs Üniversitesi Ebelik Lisans Bölümünden, 2023 yılında Biruni Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Ebelik Bölümünden tezli mezun oldu. 15.06.2024 tarihinde İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak atandı. Evli ve iki çocuk annesidir.

05 Ağustos 2024