2021 Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Duyurusu
20 Ağustos 2021

Hastanemiz tarafından "Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı " 18.10.2021 - 30.11.2021 tarihleri arasında düzenlenecek olup, başvuru tarihleri 23.08.2021 - 03.09.2021 tarihleri arasındadır.

Bu sertifikalı eğitim programına çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar;  https://ekip.saglik.gov.tr  adresine e-devlet üzerinden giriş yaparak  (Başvurular-Eğitim Başvurusu- İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi) ‘‘Başvuru Formunu’’ eksiksiz doldurarak, Kurum yetkilisi imzası ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ ne imzalatıp aslı gibidir onaylı mezuniyet belgesi ve aslı gibidir onaylı kimlik belgesini istanbuleah.egitim@saglik.gov.tr adresine mail göndermeleri ayrıca evrakları İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Birimi Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cad. PK: 34098 Fatih/İstanbul adresine 06.09.2021 tarihi  mesai bitimine kadar elden veya posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Konu ile ayrıntılı bilgi İçin;

İlknur ÖZTEKİN

Mail: istanbuleah.egitim@saglik.gov.tr
Adres: Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. PK: 34098 Fatih/İstanbul