Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
24 Şubat 2023

Hastanemiz tarafından "Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı "  24.04.2023-06.06.2023 tarihleri arasında düzenlenecek olup, başvurular 20.02.2023-03.03.2023   tarihleri arasındadır.

Bu sertifikalı eğitim programına çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

Başvuru için gerekli evraklar;

1- Başvuru Formu :  https://ekip.saglik.gov.tr  adresine e-devlet üzerinden giriş yaparak  (Başvurular-Eğitim Başvurusu- İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi) ‘‘Başvuru Formu’’ eksiksiz doldurulmalı, başvuru kesinleştirilip çıktısı alınarak (başvurunun çıktı alabileceğiniz bir masaüstü bilgisayardan yapılması önemlidir) , Hastane Başhekim  imzası ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ ne imzalatarak mühür bastırılmalı.

2- Mezuniyet Belgesi: Aslı gibidir onaylı diploma örneği (ön-arka fotokopi üzerine) ya da e-devletten alınan mezuniyet belgesi.

3-Kimlik Belgesi: Aslı gibidir onaylı kimlik belgesi (ön-arka fotokopi üzerine)

4-Acil serviste çalıştığınızı veya çalıştırılmanızın  planlandığını gösteren belge: Belgede halen acil servis hemşiresi olarak çalışmakta olduğunuz ya da çalıştırılmanızın planlandığı belirtilmeli ve belgenin hazırlandığı tarih güncel tarih (Şubat 2023) olmalı (İdare tarafından onaylanmış).

Başvuru belgelerinin renkli taratılmasının ardından istanbuleah.egitim@saglik.gov.tr adresine mail olarak gönderilmesi ve mailinizin cevaplandığının teyit edilmesi gerekmektedir.

Konu ile ayrıntılı bilgi İçin;

Yusuf ACARLIOĞLU