Nütrisyon Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
13 Aralık 2022

Hastanemiz tarafından "Nütrisyon Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı "  23 Ocak-17 Şubat 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olup, başvurular  12 Aralık-23 Aralık 2022 tarihleri arasındadır.

Sertifikalı Eğitim Programına , nütrisyon desteği hizmet ve/veya eğitimini yürüten ya da bu alanda çalıştırılması planlanan lisans mezunu hemşireler, hemşirelik yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

1- Başvuru Formu :  https://ekip.saglik.gov.tr  adresine E-devlet üzerinden giriş yaparak  (Başvurular-Eğitim Başvurusu- İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi) ‘‘Başvuru Formu’’ eksiksiz doldurulmalı, başvuru kesinleştirilip çıktısı alınarak (başvurunuzun çıktı alabileceğiniz bir masaüstü bilgisayardan yapılması önemlidir) , Hastane Başhekim  imzası ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ ne imzalatarak mühür bastırılmalı.

2- Mezuniyet Belgesi  : Lisans mezunu olduğunuzu belgeleyen Aslı gibidir onaylı diploma örneği (ön-arka fotokopi üzerine) ya da mezuniyet belgesi(E-Devletten alınan)

3-Kimlik Belgesi : Aslı gibidir onaylı kimlik belgesi (ön-arka fotokopi üzerine)

4-Nütrisyon Biriminde çalıştığınızı veya çalıştırılmanızın  planlandığını gösteren belgeEğer Nütrisyon biriminde çalışıyor iseniz;Belgede halen Nütrisyon Birimi hemşiresi olarak çalışmakta olduğunuz belirtilmeli ve belgenin hazırlandığı tarih güncel tarih (Aralık 2022) olmalı.

Başvuru belgelerinin taratılarak istanbuleah.egitim@saglik.gov.tr adresine mail olarak gönderilmesi, mail üzerinden olumlu dönüş yapılmasının ardından,belgelerin ıslak imzalı hallerinin , Cerrahpaşa Mh., Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. No:24 İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi C Blok 3. Kat Eğitim Birimi PK: 34098 Fatih/İstanbul adresi üzerinden 26.12.2022 tarihi  mesai bitimine kadar elden veya posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.

Özel Üniversite, Vakıf ve Özel Hastanelerden katılacak kişiler için program ücretlidir.

Konu ile ayrıntılı bilgi İçin;

Program Sorumlusu: Sevil Yazar