2022 II. Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
18 Ekim 2022

     Hastanemiz tarafından "Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı "   05.12.2022-13.01.2023   tarihleri arasında düzenlenecek olup, başvurular 17.10.2022-31.10.2022   tarihleri arasındadır.

     Bu sertifikalı eğitim programına çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler (hemşirelik yetkisi aldığınıza dair belge başvuru sırasında gereklidir) ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

Başvuru için gerekli evraklar; 

1- Başvuru Formu :  https://ekip.saglik.gov.tr  adresine e-devlet üzerinden giriş yaparak  (Başvurular-Eğitim Başvurusu- İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi) ‘‘Başvuru Formu’’ eksiksiz doldurulmalı, başvuru kesinleştirilip çıktısı alınarak (başvurunun çıktı alabileceğiniz bir masaüstü bilgisayardan yapılması önemlidir) , Hastane Başhekim  imzası ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ ne imzalatarak mühür bastırılmalı.

2- Mezuniyet Belgesi  : aslı gibidir onaylı diploma örneği (ön-arka fotokopi üzerine) ya da mezuniyet belgesi.

3-Kimlik Belgesi : aslı gibidir onaylı kimlik belgesi (ön-arka fotokopi üzerine)

4-Acil Kliniğinde çalıştığınızı gösteren güncel tarihli belge  : Belgede halen acil kliniği hemşiresi olarak çalışmakta olduğunuz belirtilmeli ve belgenin hazırlandığı tarih güncel tarih (Ekim 2022) olmalı.

Başvuru belgelerinin taratılarak istanbuleah.egitim@saglik.gov.tr adresine mail olarak gönderilmesi, belgelerin ıslak imzalı hallerinin ise , Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. İstanbul Eğitim ve Araştırma Hast (Acil Tıp Kliniği Hemşire Yusuf Acarlıoğlu) PK: 34098 Fatih/İstanbul adresi üzerinden 01.11.2022 tarihi  mesai bitimine kadar elden veya posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir

Özel Üniversite, Vakıf ve Özel Hastanelerden katılacak kişiler için program ücretlidir.

Konu ile ayrıntılı bilgi İçin;

Program Sorumlusu

Yusuf Acarlıoğlu

Tel: 212 459 63 59
Mail: istanbuleah.egitim@saglik.gov.tr