2022 Nütrisyon Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
06 Nisan 2022

Hastanemiz tarafından "Nütrisyon Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı  "06.06.2022 -01.07.2022 " tarihleri arasında düzenlenecek olup, başvuru tarihleri 18.04.2022 -29.04.2022 tarihleri arasındadır.

Sertifikalı Eğitim Programına , nütrisyon desteği hizmet ve/veya eğitimini yürüten ya da bu alanda çalıştırılması planlanan lisans mezunu hemşireler, hemşirelik yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

Başvuru yapmak isteyen katılımcıların;  https://ekip.saglik.gov.tr  adresine e-devlet üzerinden giriş yaparak  (Başvurular-Eğitim Başvurusu- İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi) ‘‘Başvuru Formunu’’ eksiksiz doldurup, Hastane Başhekim imzası ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ ne imzalatıp, aslı gibidir onaylı  mezuniyet belgesi ve aslı gibidir onaylı kimlik belgesini taratarak istanbuleah.egitim@saglik.gov.tr adresine mail göndermeleri ,ayrıca evrakları İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Birimi Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cad. PK: 34098 Fatih/İstanbul adresine 29.04.2022 tarihi  mesai bitimine kadar elden veya posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Konu ile ayrıntılı bilgi;

Sevil Yazar

Mail: istanbuleah.egitim@saglik.gov.tr
Adres: Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. PK: 34098 Fatih/İstanbul