Kronik Yara ve Diyabetik Ayak Bakım-Takip Polikliniği

Kronik Yara ve Diyabetik Ayak Bakım-Takip Polikliniğinde diyabetik ayak, uzun süre yatmaya bağlı oluşan bası yaraları, fiziksel travmalara bağlı yaralar, ameliyat sonrası kapanmayan vb. uzun süreli yaraların takip ve tedavisi yapılmaktadır. Bu tür yaralarda genellikle iyileşmeyi geciktiren altta yatan damar hastalıkları, enfeksiyon, diyabet, basıya maruziyet, yetersiz beslenme gibi farklı etkenler bulunmaktadır. Bu nedenle, kronik yara ve diyabetik ayak hastalarının tedavisi farklı branşlardan uzman hekimlerin oluşturduğu multidisipliner ekip çalışmasıyla yapılmaktadır. Hastanemiz Kronik Yara ve Diyabetik Ayak Bakım-Takip Ekibi kalp ve damar cerrahisi, plastik cerrahi, genel cerrahi, dahiliye, ortopedi, enfeksiyon ve cildiye uzmanlarından oluşan doktor ekibi ve hemşireleri ile hizmet vermektedir.

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi merkez poliklinik binasında bulunan Kronik Yara ve Diyabetik Ayak Bakım-Takip Polikliniğine Alo 182 telefon hattından veya www.mhrs.gov.tr internet adresinden randevu alabilirsiniz.