Hastane Yöneticisi Prof.Dr.Özgür YİĞİT´in 56. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Çok değerli Çalışma Arkadaşlarımız;

Hastanemizin kuruluşunun 56. Yıldönümünde,  bu köklü kurumun yöneticisi olarak aranızda bulunmaktan onur duyuyorum.

Devraldığımız hizmet bayrağını bu 56 yılın son 12 yılında,   çağın gereklerine uygun hale getirmek için hep birlikte yılmadan azimle çalıştık.

Bu gayretli çalışmamızın sonucu olarak, hastanemiz sunduğu hizmet kalitesiyle sağlık bakanlığının gözde hastanelerinden biri haline gelmiştir.

Bakanlığımızın sağlıkta dönüşüm projesi çerçevesinde yaptığı bütün çalışmaları zamanında hayata geçirerek hizmetlerimize yansıtma ve hizmet çeşitliliğinde ilkleri gerçekleştirme çabamız, zaman zaman siz çalışanlarımızı sıkıntıya sokmuş olabilir. Ancak hep birlikte özveri ile yürüttüğümüz bu çalışmalar sayesinde hastanemiz ülke genelinde kaliteli hizmet sunumu ile bilinir hale gelmiştir. Bundan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Hastanede günlük yaşamımızın büyük bir bölümünü birlikte paylaşıyoruz.  Ben de görev yaptığım süre içerisinde hep büyük bir aile olduğumuz bilinciyle hareket ettim. Sizler de bu düşüncemde beni yalnız bırakmadınız.

Her aile içerisinde zaman zaman fikir ve icraat ayrılıkları yaşanabilir. Bugüne kadar bizlerin arasında da yaşanmış olan bu ayrılıkların hiçbir zaman bizi amacımızdan uzaklaştıramamış olduğunu görmekten ayrıca mutluluk duyuyorum.

Aramıza yeni katılan sağlık çalışanlarımıza da bu kutsal hizmet bayrağını taşıdığımız sürece içimizdeki heyecanı hep canlı tutmamız gerektiğini hatırlatmak isterim. Hepimiz yaptığımız işin insanı psikolojik ve fiziksel yönden etkilediğinin farkında olarak, atacağımız her adımdan sorumlu olduğumuz bilinciyle hareket etmeliyiz.

Kurumumuzda sunduğumuz hizmet sırasında mesleki bilgi ve becerilerimizi hep birlikte daha ileri taşımak için çalışmalarımıza devam ederken sizlere her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduğumu bir kez daha vurgulamak isterim.

Unutmayalım ki, sunduğumuz sağlık ve eğitim hizmeti adına heyecanla atacağımız her adım yaptığımız her iş, onlarca, yüzlerce insanın yaşamına güzel bir tebessüm olarak yansıyacaktır.

Bu içten duygularımla kuruluş yıldönümümüzü bir kez daha kutluyor hepinize sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Dr. Özgür YİĞİT