Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
07 Mayıs 2024

Hastanemiz tarafından "Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı "  24.06.2024-24.07.2024 tarihleri arasında düzenlenecek olup, başvurular 06.05.2024 - 17.05.2024   tarihleri arasındadır.

Bu sertifikalı eğitim programına Ameliyathanede en az iki (2) yıl çalışan hemşire, ebe (hemşirelik yetkisini almış) ve sağlık memuru(toplum sağlığı) katılabilir..

Başvuru için gerekli evraklar;

1- Başvuru Formu :  https://ekip.saglik.gov.tr  adresine e-devlet üzerinden giriş yaparak  (Başvurular-Eğitim Başvurusu- İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi) ‘‘Başvuru Formu’’ eksiksiz doldurulmalı, başvuru kesinleştirilip çıktısı alınarak (başvurunun çıktı alabileceğiniz bir masaüstü bilgisayardan yapılması önemlidir) , Hastane Başhekim  imzası ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ ne imzalatarak mühür bastırılmalı.

2- Mezuniyet Belgesi: Aslı gibidir onaylı diploma örneği (ön-arka fotokopi üzerine) ya da e-devletten alınan mezuniyet belgesi.

3-Kimlik Belgesi: Aslı gibidir onaylı kimlik belgesi (ön-arka fotokopi üzerine)

4-Ameliyathanede çalıştığınızı veya çalıştırılmanızın  planlandığını gösteren belge: Belgede halen ameliyathane hemşiresi olarak çalışmakta olduğunuz ya da çalıştırılmanızın planlandığı belirtilmeli ve belgenin hazırlandığı tarih güncel tarih (Mayıs 2024) olmalıdır (İdare tarafından onaylanmış).

Başvuru belgelerinin renkli taratılmasının ardından istanbuleah.egitim@saglik.gov.tr adresine mail olarak gönderilmesi ve mailinizin cevaplandığının teyit edilmesi gerekmektedir.

Konu ile ayrıntılı bilgi İçin;

Hem. Sevgi ATEŞ TEKİN