Nütrisyon Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
19 Ocak 2024

Hastanemiz tarafından "Nütrisyon Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" 11.03.2024-05.04.2024 ” tarihleri arasında düzenlenecek olup, başvurular ” 22.01.2024-02.02.2024 ” tarihleri arasındadır.

Sertifikalı Eğitim Programına, nütrisyon desteği hizmet ve/veya eğitimini yürüten ya da bu alanda çalıştırılması planlanan lisans mezunu hemşireler, hemşirelik yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

1- Başvuru Formu :  https://ekip.saglik.gov.tr  adresine E-devlet üzerinden giriş yaparak  (Başvurular-Eğitim Başvurusu- İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi) ‘‘Başvuru Formu’’ eksiksiz doldurulmalı, başvuru kesinleştirilip çıktısı alınarak (başvurunuzun çıktı alabileceğiniz bir masaüstü bilgisayardan yapılması önemlidir), Hastane Başhekim  imzası ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ ne imzalatarak mühür bastırılmalı.

2- Mezuniyet Belgesi: Lisans mezunu olduğunuzu belgeleyen Aslı gibidir onaylı diploma örneği (ön-arka fotokopi üzerine) ya da mezuniyet belgesi (E-Devletten alınan)

3-Kimlik Belgesi: Aslı gibidir onaylı kimlik belgesi (ön-arka fotokopi üzerine)

4- Nütrisyon Biriminde çalıştığınızı veya çalıştırılmanızın  planlandığını gösteren belge: Eğer Nütrisyon biriminde çalışıyor iseniz; Belgede halen Nütrisyon Birimi hemşiresi olarak çalışmakta olduğunuz belirtilmeli ve belgenin hazırlandığı tarih güncel tarih (Ocak 2024) olmalı.

Başvuru belgelerinin renkli taratılmasının ardından istanbuleah.egitim@saglik.gov.tr adresine mail olarak gönderilmesi ve mailinizin cevaplandığının teyit edilmesi gerekmektedir.

Özel Üniversite, Vakıf ve Özel Hastanelerden katılacak kişiler için program ücretlidir.

Konu ile ayrıntılı bilgi İçin;

Program Sorumlusu: Uzm. Hem. Sevil YAZAR