Sağlık ve Bakım Hizmetler Müdürlüğü

Meral K DURMUŞ.JPG

Dr. Meral KURT DURMUŞ, PhD
 Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü

22.03.1982 tarihinde Bursa’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Bursa’da, Lise öğrenimini Bursa Kız Lisesinde tamamladı. 2004 yılında Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümünden mezun oldu. 2007 yılında Marmara Üniversitesi Kadın Doğum Hemşireliği Yüksek Lisans programını tamamlayarak, 2021 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ebelik Anabilim Dalında Doktora programından mezun oldu. S.B.Ü. İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2007-2009 yılları arasında ebe olarak, 2009-2018 yılları arasında ise yine aynı kurumda İstatistik, Kalite Yönetimi ve Ar Ge birimlerinde görev yaptı. 2015 yılı İtibariyle Sağlık Bakanlığı Kalite Değerlendiricisi olarak görev yapmakta olup il içi ve il dışı özel ve kamu birçok hastanede değerlendirici olarak görev aldı. 2017 yılı Aralık ayı itibariyle S.B.Ü.  İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2019 yılında Kalite Yönetim Direktörü olarak görevlendirildi. 15 Kasım 2021 tarihi itibariyle Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürlüğü görevine başladı. Evli ve bir çocuk annesidir.