2021 Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Duyurusu

Hastanemiz  tarafından Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 20.09.2021-02.11.2021 tarihleri arasında yapılacak olup  başvuru tarihleri  02.08.2021-13.08.2021 ‘dir..

Söz konusu kursa, yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla), hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilmektedir.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar; http://ekip.saglik.gov.tr adresine e-devlet üzerinden giriş yaparak (Başvurular-Eğitim Başvurusu- İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi)  “ Başvuru Formunu” eksiksiz doldurarak, Kurum yetkilisi imzası ile aslı gibidir onaylı mezuniyet belgesi ve kimlik fotokopisiyle S.B.Ü. İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuru yapabilirler.

Özel Üniversite, Vakıf ve Özel Hastanelerden katılacak kişiler için program ücretlidir.

Program Sorumlusu:
Hatice Özge EGE