2019 - Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Kurs Duyurusu

Hastanemiz  tarafından Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 25.11.2019 - 06.01.2020 tarihleri arasında yapılacak olup  başvuru tarihleri 30.09.2019-11.10.2019 dur.

Söz konusu kursa, çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilmektedir.Başvuru yapmak isteyen katılımcılar; http://ekip.saglik.gov.tr adresine e-devlet üzerinden giriş yaparak (Başvurular-Eğitim Başvurusu- İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi)  “ Başvuru Formunu” eksiksiz doldurarak, Kurum yetkilisi imzası ile aslı gibidir onaylı mezuniyet belgesi ve kimlik fotokopisiyle Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuru yapabilirler.Özel Üniversite, Vakıf ve Özel Hastanelerden katılacak kişilerin ücret ödemesine yönelik yazı ekte yer almaktadır. Elden başvurular Nükleer Tıp arka tarafında yer alan Eğitim Birimine  yapılmalıdır.

Program Sorumlusu: İlknur Öztekin
Tel: