2019 - Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Kurs Duyurusu

Hastanemiz  tarafından Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 04.11.2019 - 13.12.2019 tarihleri arasında yapılacak olup, başvuru tarihleri 02.09.2019-13.09.2019 dur.

Bu sertifika programına yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

Programa başvuru yapmak isteyen katılımcıların;  http://ekip.saglik.gov.tr adresine e-devlet üzerinden giriş yaparak (Başvurular-Eğitim Başvurusu- İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi) “Başvuru Formunu” eksiksiz doldurarak,  Kurum yetkilisi imzası ile aslı gibidir onaylı mezuniyet belgesi ve aslı gibidir onaylı kimlik fotokopisiyle Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuru yapmaları  gerekmektedir.
Özel Üniversite, Vakıf ve Özel Hastanelerden katılacak kişilerin ücret ödemesine yönelik yazı ekte yer almaktadır. Evrak teslimi Nükleer Tıp arka tarafında yer alan Eğitim Birimine  yapılmalıdır.

Program Sorumlusu: Zuhal KOÇ Tel: 0212 459 63 59

Mail: