Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Kurs Duyurusu
09 Ekim 2017

Hastanemiz  tarafından Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 27 Şubat -7 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak olup başvuru tarihleri 30 Ocak - 10 Şubat 2017’dir.
Söz konusu kursa, yoğun bakım ünitesinde çalışan veya çalışması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilmektedir. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar, yazımıza ekli “Başvuru Formunu” eksiksiz doldurarak, mezuniyet belgesi ve kimlik fotokopisi ile birlikte Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuru yapabilirler.
Özel Üniversite, Vakıf ve Özel Hastanelerden katılacak kişilerin ücret ödemesine yönelik yazı ekte yer almaktadır. Elden başvurular A Blok 2. kat klinik koordinatör hemşire odasına yapılmalıdır.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için;
Program Sorumlusu: Nilüfer CENGİZ
Tel: 212 459 60 50
212 459 60 00 (6224)
Mail: egitim@istanbuleah.gov.tr